Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Hansbeke. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Hansbeke

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Hansbeke worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De opties zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Hansbeke, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Voor elke ruimte van je woonst in Hansbeke bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Hansbeekse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Hansbeke monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol. maatkast wit vrouw

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Hansbeekse woonst extra in de verf.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je huis in Hansbeke. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!