Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Hamme. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Hamme: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Hamme, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Hamme

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Hamse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Hamme geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Unieke kasten op maat van je woonst in Hamme

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Hamme ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus! inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Hamse woning extra in de verf zet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst in Hamme. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Hamme?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Hamme op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Hamme online besteld worden?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Hamme komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Is de maatkast voor mijn woning in Hamme zelf te monteren?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Hamme monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Hamme gemaakt?

Iedere kast van DM-Line wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen. In plaats van de gewoonlijk 18 mm-planken, maken wij gebruik van planken met een dikte van 25 mm. Daardoor zijn ze extra stevig en wordt doorbuiging voorkomen. Leer onze materialen gerust kennen in één van onze showrooms.