Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Gutschoven installeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Gutschoven

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Gutschovense woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Gutschoven. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. inbouwkast slaapkamer

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Gutschovense woonst extra in de verf.

Unieke kasten op maat van je woonst in Gutschoven

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Gutschoven worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Compleet uniek dus! maatkast zwart

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Gutschoven

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Gutschoven, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woonst in Gutschoven. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!