Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Groot-Bijgaarden. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten installeren in Groot-Bijgaarden: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Groot-Bijgaarden, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Een unieke kast met een sprekend karakter

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw huis in Groot-Bijgaarden worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Groot-Bijgaarden installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Groot-Bijgaarden. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!