DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Gotem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Gotem monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Een hoogwaardige maatkast installeren in Gotem: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Gotem, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Gotem ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Gotem. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!