Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Goetsenhoven. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van jouw woning een verfrissende oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Goetsenhoven monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Unieke kasten met karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Goetsenhoven ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Goetsenhoven: betaalbaar en tijdloos.

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je huis te Goetsenhoven, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je huis extra in de verf zet.

DM-Line bouwt maatkasten passend bij je woonst in Goetsenhoven. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!