Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Godveerdegemse woning extra in de verf zetten.

hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Godveerdegem

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Godveerdegem ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Godveerdegem, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Godveerdegem

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Godveerdegemse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Godveerdegem monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Godveerdegem. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!