Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze in Gits plaatsen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Gits

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Gits, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Gits

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Gits ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Gitse huis extra in de verf zetten. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woonst in Gits bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Gitse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Gits installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!