Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Gistel monteren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Gistelse huis extra in de verf zet. maatkast wit man

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast installeren in Gistel

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Gistel, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Gistel

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Gistel ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat opties aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woning in Gistel bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Gistelse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Gistel monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Gistel. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoelang duurt het vooraleer mijn maatkast in Gistel wordt geleverd?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Gistel graag online bestellen, kan dat?

Een kast op maat voor je woning in Gistel hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Is de maatkast voor mijn woning in Gistel zelf te monteren?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Gistel?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.