DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Gijzelbrechtegem installeren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Gijzelbrechtegemse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Gijzelbrechtegem

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Gijzelbrechtegem, gaat die jaren mee. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Voor elke ruimte van je huis in Gijzelbrechtegem bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Gijzelbrechtegemse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Gijzelbrechtegem geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Gijzelbrechtegem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Gijzelbrechtegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!