DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Gerdingen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Gerdingen monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Gerdingen ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Gerdingen: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Gerdingen, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Gerdingen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!