Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze plaatsen in Geraardsbergen. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Geraardsbergen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

hangmeubel living

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten installeren in Geraardsbergen: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Geraardsbergen, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Geraardsbergse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

maatkast zwart

Voor elke ruimte van jouw Geraardsbergse huis een verfrissende oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Geraardsbergse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Geraardsbergen monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Geraardsbergen

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Geraardsbergen?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Geraardsbergen, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Geraardsbergen online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Geraardsbergse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Geraardsbergen om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Geraardsbergen om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Geraardsbergen. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!