Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Geraardsbergen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Geraardsbergen ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat bouwt ze 100% uniek!

inbouwkast slaapkamer

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Geraardsbergen: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Geraardsbergen, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw Geraardsbergse woning

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Geraardsbergse woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Geraardsbergen monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

maatkast zwart

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Geraardsbergse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Geraardsbergen

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Geraardsbergen?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Geraardsbergen, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Geraardsbergen online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Geraardsbergse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Geraardsbergen om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Geraardsbergen om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Geraardsbergen. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!