Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Gelroodse woning extra in de verf wordt gezet. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Gelrode

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Gelroodse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Gelrode monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Gelrode: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Gelrode, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. maatkast zwart

Unieke kasten op maat van je woonst in Gelrode

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Gelrode ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Gelrode. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!