Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Geetbets. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Geetbets, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. inbouwkast slaapkamer

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Geetbetse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van je woning in Geetbets bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Geetbetse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Geetbets plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Geetbets

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Geetbets ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Geetbets. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoelang duurt het vooraleer mijn maatkast in Geetbets wordt geleverd?

Een kast van DM-Line wordt altijd op maat gemaakt. Om die redenen kunnen we niet zomaar één vaste prijs plakken op de totaalkost. We moeten onder andere het ontwerp, de materiaalkeuzen en de afmetingen in rekening brengen. Daarvoor maken we graag een vrijblijvende offerte op. Vraag ze online aan of bij een showroom in je buurt.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Geetbets online te bestellen?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Geetbets. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Geetbets vooraleer de kast gemaakt wordt?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Geetbets om alles definitief op te meten.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Geetbets?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Geetbets enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.