Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Gaasbeek. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige maatkast installeren in Gaasbeek: betaalbaar en tijdloos.

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Gaasbeek, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Gaasbeek monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw huis in Gaasbeek ten volle gerespecteerd worden. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Gaasbeek. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!