DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Etikhove. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast met een sprekend karakter

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woonst in Etikhove ten volle gerespecteerd worden. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek.

Voor elke ruimte van jouw woonst een originele oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Etikhove. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten plaatsen in Etikhove: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Etikhove, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Etikhove. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!