DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Essen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Essen

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Essen ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Essen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Essense huis extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Essen

Een kast op maat van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Essense woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Essen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Essen. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!