DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Emelgem. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Emelgem

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Emelgem ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! hangmeubel living

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast plaatsen in Emelgem

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Emelgem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Emelgem

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Emelgemse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Emelgem installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Emelgemse woning extra in de verf zetten.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Emelgem. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!