Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Elewijt. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Elewijt

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Elewijt, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Elewijtse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Elewijt

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Elewijtse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Elewijt. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Elewijt

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Elewijt ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Elewijt. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!