Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast van je dromen én komen ze plaatsen in Eine. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Eine

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Eine, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Eine monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Eine ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Eine. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!