Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een kwalitatieve maatkast monteren in Eggewaartskapelle: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Eggewaartskapelle, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw huis in Eggewaartskapelle ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Eggewaartskapelle monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Eggewaartskapelle. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!