DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Eeklo. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Eeklo

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Eeklo ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woonst in Eeklo bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Eekloose huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Eeklo geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Eekloose huis extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Eeklo

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Eeklo, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!