Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Drogenbos. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Drogenbos

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Drogenbos ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat maakt ze 100% uniek! maatkast wit man

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast installeren in Drogenbos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je huis te Drogenbos, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Drogenbosse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woning in Drogenbos bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Drogenbosse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Drogenbos geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Drogenbos. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Drogenbos? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Drogenbos?

Een kast van DM-Line wordt altijd op maat gemaakt. Om die redenen kunnen we niet zomaar één vaste prijs plakken op de totaalkost. We moeten onder andere het ontwerp, de materiaalkeuzen en de afmetingen in rekening brengen. Daarvoor maken we graag een vrijblijvende offerte op. Vraag ze online aan of bij een showroom in je buurt.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Drogenbos graag online bestellen, kan dat?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Drogenbos hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Drogenbos?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Drogenbos om alles definitief op te meten.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Drogenbos gemaakt?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Drogenbos enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.