Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Drieslinter. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je huis in Drieslinter bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Drieslinterse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Drieslinter geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. inbouwkast slaapkamer

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Drieslinter

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Drieslinter, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Drieslinterse woning extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Drieslinter

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Drieslinter ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Drieslinter. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!