Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Dilsen-Stokkem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Voor elke ruimte van jouw Dilsense woonst een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Dilsense huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Dilsen-Stokkem monteren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Een kwalitatieve maatkast plaatsen in Dilsen-Stokkem: betaalbaar en tijdloos.

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Dilsen-Stokkem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten met karakter

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Dilsen-Stokkem ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Dilsense woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Dilsen-Stokkem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!