Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Diksmuide. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Diksmuidse woning extra in de verf zetten. hangmeubel living

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Diksmuide

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Diksmuide, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Unieke kasten op maat van je woonst in Diksmuide

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Diksmuide ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woning in Diksmuide bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Diksmuidse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Diksmuide. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Op welk moment wordt mijn kast in Diksmuide geleverd?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Diksmuide veel hoger dan een standaard kast?

Een kast op maat voor je woning in Diksmuide hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Diksmuide?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Diksmuide gemaakt?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.