Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Diegem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Diegem ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te plaatsen in Diegem: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Diegem, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Voor elke ruimte van je woning in Diegem bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Diegemse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Diegem plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Diegemse woning extra in de verf zetten.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Diegem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!