Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Desteldonk. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een unieke kast op maat van je woonst in Desteldonk

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Desteldonk ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! maatkast wit man

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Desteldonk

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Desteldonk, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Desteldonk

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Desteldonkse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Desteldonk geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. inbouwkast trap

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Desteldonkse huis extra in de verf.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Desteldonk. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Desteldonk? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Desteldonk?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Desteldonk veel hoger dan een standaard kast?

Een kast op maat voor je woning in Desteldonk hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Desteldonk?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Desteldonk om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Desteldonk het beste in?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.