Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Dendermonde. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Dendermonde

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Dendermonde ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Dendermonde

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Dendermondse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Dendermonde installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Dendermonde, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Dendermondse woonst extra in de verf zetten.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Dendermonde. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!