Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Deftinge. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Deftinge installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten plaatsen in Deftinge: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Deftinge, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Unieke kasten met karakter

DM-Line ontwerpt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Deftinge ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Deftinge. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!