DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Deftinge. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je huis in Deftinge bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Deftingse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Deftinge plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit man

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Deftingse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Deftinge

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Deftinge, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Deftinge

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Deftinge ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Dat maakt ze 100% uniek!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Deftinge. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!