Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Deerlijk. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Deerlijk

Jouw DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Deerlijkse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Deerlijk monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Deerlijkse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een unieke kast op maat van je woonst in Deerlijk

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Deerlijk worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! maatkast wit vrouw

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Deerlijk, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Deerlijk. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!