Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in De Pinte. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Pintese woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in De Pinte

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in De Pinte ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in De Pinte

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Pintese huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in De Pinte geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast zwart

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in De Pinte

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te De Pinte, gaat die jaren mee. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in De Pinte. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Hoeveel betaal ik voor een maatkast op maat van mijn woning in De Pinte?

Een kast van DM-Line wordt altijd op maat gemaakt. Om die redenen kunnen we niet zomaar één vaste prijs plakken op de totaalkost. We moeten onder andere het ontwerp, de materiaalkeuzen en de afmetingen in rekening brengen. Daarvoor maken we graag een vrijblijvende offerte op. Vraag ze online aan of bij een showroom in je buurt.

Kost een maatkast voor mijn woning in De Pinte veel meer dan een standaard kast?

Een kast op maat voor je woning in De Pinte hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Komen jullie mijn woning in De Pinte op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in De Pinte?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.