Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast installeren in jouw gemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Pintese woonst extra in de verf.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in De Pinte ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Pintese woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Pintese woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in De Pinte. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in De Pinte

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te De Pinte, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in De Pinte. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!