Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Budingen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Budingse huis extra in de verf wordt gezet.

hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Budingen, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Budingen

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Budingse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Budingen geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Budingen

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Budingen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Budingen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!