Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast met een sprekend karakter

DM-Line ontwerpt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Brussegem ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat ontwerpt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Voor elke ruimte van jouw woonst een inventieve oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Brussegem plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten plaatsen in Brussegem: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Brussegem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Brussegem. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!