DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Broekom. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Broekom

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Broekom, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Broekom ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? De opties zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Voor elke ruimte van jouw woonst een inventieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Broekom geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Broekom. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!