Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Bovekerke ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten monteren in Bovekerke: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Bovekerke, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Bovekerke installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Bovekerke. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!