Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Bossuit. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Bossuitse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Bossuit

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Bossuit, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Bossuit

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Bossuitse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Bossuit. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Bossuit

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Bossuit worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Bossuit. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Bossuit?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Bossuit online besteld worden?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Bossuit. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Bossuit?

Geen zorgen, je hoeft je maatkast niet zelf in elkaar te zetten. Onze vakmannen zakken met veel plezier af naar Bossuit om dat voor jou te doen. Bovendien laten onze monteurs je woning netjes achter. Op die manier is een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Bossuit?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Bossuit enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.