Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Bossuit. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je woonst extra in de verf.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in Bossuit ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat bouwt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Bossuit plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Bossuit: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Bossuit, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Bossuit. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!