Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Bornem. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Bornemse huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Bornemse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Bornem monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Bornem ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Bornemse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Bornem: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Bornem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Bornem. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!