DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Borgloon. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten op maat van je woonst in Borgloon

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Borgloon ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Borgloon

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Borgloonse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Borgloon plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Borgloonse woonst extra in de verf zetten. inbouwkast trap

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Borgloon

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Borgloon, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Borgloon. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!