Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Boortmeerbeek. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Boortmeerbeekse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Boortmeerbeek

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Boortmeerbeekse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Boortmeerbeek installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een unieke kast op maat van je woonst in Boortmeerbeek

Ons maatwerk is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Boortmeerbeek ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast trap

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Boortmeerbeek

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Boortmeerbeek. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Boortmeerbeek. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!