DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat plaatsen in jouw gemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat van je woonst in Boom

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Boom ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus! maatkast wit man

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Boom

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Boom, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Voor elke ruimte van je huis in Boom bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Boomse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Boom geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Boomse huis extra in de verf zetten.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Boom. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!