Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Bonheiden. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Bonheiden

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Bonheiden ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Bonheiden

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Bonheidense woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Bonheiden geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Bonheiden, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. maatkast zwart

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Bonheidense woonst extra in de verf.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Bonheiden. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!