Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Boekhout. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Boekhout

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Boekhoutse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Boekhout. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Boekhout

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Boekhout worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Boekhout, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish. maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Boekhoutse woonst extra in de verf zetten.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Boekhout. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!