Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Bikschote. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Bikschote

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Bikschote, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering. inbouwkast slaapkamer

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Bikschootse huis extra in de verf wordt gezet.

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Bikschote

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Bikschootse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Bikschote monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Bikschote

Ons maatwerk is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Bikschote ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Bikschote. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Bikschote?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Bikschote online besteld worden?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Bikschote. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Bikschote?

Geen zorgen, je hoeft je maatkast niet zelf in elkaar te zetten. Onze vakmannen zakken met veel plezier af naar Bikschote om dat voor jou te doen. Bovendien laten onze monteurs je woning netjes achter. Op die manier is een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Hoe deel ik mijn kast in Bikschote het beste in?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Bikschote enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.