DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw gemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te installeren in Bierbeek: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Bierbeek, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking. maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Bierbeekse woonst extra in de verf.

Een unieke kast op maat van je woonst in Bierbeek

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Bierbeek ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus! maatkast zwart

Voor elke ruimte van je woning in Bierbeek bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Bierbeekse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Bierbeek geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!