Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze in Beselare monteren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Beselare: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Beselare, gaat die jaren mee. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

maatkast wit man

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Beselare

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Beselare worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van je woonst in Beselare bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Beselaarse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Beselare geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Beselaarse huis extra in de verf zetten.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Beselare. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!