Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Beringen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een hoogwaardige maatkast installeren in Beringen: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Beringen, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

hangmeubel living

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Beringense woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten met karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Beringen ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

inbouwkast trap

Voor elke ruimte van jouw Beringense woonst een originele oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Beringense woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Beringen monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Beringen

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Beringen?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Beringen op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Beringen online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Beringense woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Beringen?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Beringen monteren.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Beringen. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!