Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Beringen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van jouw Beringense woonst een inventieve oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Beringense huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Beringen geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. hangmeubel living

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten monteren in Beringen: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Beringen, gaat die jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Een maatkast die het karakter van je Beringense woonst extra in de verf zet. maatkast zwart

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Beringen ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Beringen

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Beringen?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Beringen op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Beringen online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Beringense woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Beringen?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Beringen monteren.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Beringen. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!