Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Beringen. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Beringen

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Beringen, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

hangmeubel living

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Beringense woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Beringense huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Beringen geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Beringense huis extra in de verf zet.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten met karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Beringen ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Beringen

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Beringen?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Beringen op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Beringen online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Beringense woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Beringen?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Beringen monteren.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Beringen. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!