Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Bellegem. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Bellegem

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Bellegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Bellegem

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Bellegemse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Bellegem geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Bellegemse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast trap

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Bellegem

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Bellegem, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Bellegem. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!