Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Beerse installeren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van je woonst in Beerse bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Beersese huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Beerse geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Beerse

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woonst in Beerse worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Beersese woning extra in de verf zet. inbouwkast trap

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te installeren in Beerse: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Beerse, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Beerse?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Kost een maatkast voor mijn woning in Beerse veel meer dan een standaard kast?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Beerse komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Komen jullie mijn woning in Beerse op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Beerse om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Beerse?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.