DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Beerse. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een hoogwaardige maatkast monteren in Beerse: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woning te Beerse. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten met karakter

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Beerse ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat bouwt ze 100% uniek!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw Beersese woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Beersese huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Beerse geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Beersese woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Beerse. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!