Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Beerlegem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Beerlegem: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Beerlegem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Beerlegem geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Beerlegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat opties aan. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Beerlegem. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot spoedig!